Nederland is een prachtig land, maar zodra het vakantie is stappen we massaal in het vliegtuig of in de auto en gaan de grens over. Jammer, want Nederland is een prachtig land om op vakantie te gaan. We hebben helemaal bovenin vijf unieke eilanden, die allemaal een eigen sfeer hebben. Natuur, zee, strand, zeehonden, fietsen, uitwaaien, genieten, rust, activiteiten, plezier, het grote genieten.

Fryslân, provincie met een eigen taal

Ook in Friesland, Groningen en Drenthe kun je je hart ophalen. Zeilen op de Friese meren, Groningen stad bezoeken of de hangende keukens in Appingedam gaan bekijken. Wist je dat er veel mensen uit buitenland hier naar toe komen om dit fenomeen te zien? En spreek jij al Fries? In Drenthe kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Snuffel eens op internet, er zijn vele routes langs de mooiste plekjes te vinden. Vanuit je hotel, je huisje, tent of caravan heb je alles in de buurt.

Limburg, net buitenland

Als je toch graag heuvels wilt zien en het gevoel wil hebben dat je even aan Nederland ontsnapt bent dan is Limburg een aanrader. Buitenland in Nederland. Met golvende heuvels, leuke steden als Valkenburg en Maastricht waar je heerlijk kunt eten, winkelen en grotten bezoeken. En als je daar toch bent ga dan zeker ook naar het drielandenpunt, dan wordt je vakantie toch nog internationaal.

De Hollandse kust

Last but not least. De Hollandse kust is zeer gevarieerd, daar valt zoveel te ontdekken. Van Zeeland tot Zandvoort voel je je helemaal in vakantiesfeer. Fietsen, wandelen, mooie plaatsjes ontdekken, steden bezoeken… Verras jezelf met een vakantie in eigen land!

Bron: ReizenXpert.nl

Ben je nog op zoek naar tips voor een dagje Amsterdam met kinderen, dan is een leuk spel of rondleiding misschien wel iets voor jou!

brown dirt road between green grass field under white sky during daytime
Categorieën: Hotels

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder