Familiereis naar Zuid-Afrika, ofwel een reis afgestemd op de leeftijd van de kinderen waarbij de interesse van de ouders niet wordt overgeslagen. Dat maakt dat iedereen de reis van zijn leven heeft. In zuid Afrika vind je een enorme variëteit aan culturen en tradities. Zo rij je in een uitgestrekte woestijn en dan weer tussen imposante bergen. In Zuid Afrika verblijf je zelfs in een safaripark nog is huisjes met Europese voorzieningen. Je kunt met de hele familie in een wildpark of een privé wildreservaat op safari in een 4×4 voertuig. Je overnacht dan in een zogeheten lodge. Reis via de tuinroute en bezoek Knysna en Plettenberg Bay. Rijdt daarna door naar de Oost Kaap en logeer in een verblijf op het strand. Er is zoveel te doen én er zijn zoveel mogelijkheden dat één familiereis naar Zuid-Afrika wellicht niet voldoende is!

Zuid-Afrika is de wereld in één land en daarom een ideaal land voor een familiereis

In Zuid-Afrika vind je niet alleen leuke dorpjes of moderne steden maar ook prachtige natuurgebieden, nationale parken, wildreservaten en typische Afrikaanse dorpjes met kleurrijke markten. Bovendien kun je hier heerlijk vertoeven op zeer mooie stranden. Wanneer je een familiereis naar Zuid-Afrika maakt kun je heel veel zien maar dan is het wel zaak om de vakantie goed te plannen. Als je op reis gaat met kinderen moet je ook met hen rekening houden. De leeftijd van de kinderen geeft dan ook het tempo van de reis aan. Overleg vooraf met de kinderen wat zij graag zouden willen zien. Bepaal samen met je partner wat jullie wensen zijn voor deze reis. Samen met een team, gespecialiseerd in familiereizen maak je van tevoren de planning. Zo voorkom je verrassingen en heb je alle tijd om te genieten.

Hoogtepunten die je kunt bezoeken tijdens jullie familiereis naar Zuid-Afrika

De perfecte locatie om mee te beginnen is Kaapstad omdat je hier vanuit Nederland met een rechtstreekse vlucht naar toe vliegt. Kaapstad is bekend van Robbeneiland maar hier vind je ook de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop. Ga walvissen spotten langs de ruige kustlijn. Wil je meer zien reis dan door naar Stellenbos, Lairds en Addo. Breng een bezoek aan het Krugerpark en ga met de safarigids op pad. Volgens insiders is het Nationaal park Tsitsikamma prachtig en Francis Bay erg mooi. Er valt zoveel te zien in Zuid-Afrika dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom is het verstandig om een ervaren reisbureau te vragen om samen met jullie de reis uit te stippelen zodat deze reis ook voor jullie de ultieme familiereis naar Zuid-Afrika wordt.

Een familiereis naar Zuid-Afrika betekent in een rustig tempo bekijken wat Zuid-Afrika te bieden heeft

Wanneer je een familiereis maakt zorg je ervoor dat dit, met name voor de kinderen, in een rustig tempo gedaan wordt. Je wil wel dat jullie familiereis naar Zuid-Afrika afwisselend is waarbij een safari niet mag ontbreken. De accommodaties waarin je verblijft moeten kindvriendelijk zijn en er moet voldoende tijd zijn tussen de uitstapjes en het reizen door voor ontspanning. Dat is dan ook de reden waarom je vooraf met een gespecialiseerd team de reis voorbereidt. Zo maak je de reis van je leven en wordt er jaren later nog over gepraat!

Categorieën: Hotels

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder